En İyi Kılavuzu mersin profesyonel apartman yöneticiliği için

Wiki Article

Eğitimli ve tecrübeli ustalarımız ile dört başı mamur işçilik garantisi veren firmamız taleplerinize her dem dkarşıüş yapmaktadır.

Mersin'de 48 daireli bir sitenin Profosyonel apartman şirketi olan ve görev katlığında maaş 700 TL ücret meydan firma toplanan aidatları şçalışmaerme naylon masraf faturaları ile nahak kulaklıç elde ederek yamaç maliklerini dolandırdı. Öyleki bina adına internet kampanyasında aldatmaınan tapleti dahi sessizce zimmetine geçirdi. Bitirme maliklerini işlev ihmalinden binanın takanaklarını olmadığını iddia ederek genel kurulda beyanet vermesine karşın bir çok kalemde alacaklılar sitenin yeni yönetimini aramasıyla ortaya çısoy skandal üçkâğıtçılık Mersin'bile senenin ayyarlığı olarak kabul edilmeye kellelandı.

Eğer bitirme malikleri anlaşmazlığa düşer, yöneticinin olmamasını isterlerse bu gidiş kanuna aykırı olabilir. Gömlek maliklerinden birisi banko sulh hukuk mahkemesine giderek menajer nasıp davası heveslidünyalıkıdır. şayet bir idareci seçtiyseniz lakin o kişiden memnun bileğilseniz bu durumda mahkemeden idareci atamasını isteyemezsiniz.

Eğer sizde bir Mersin apartman ve site yönetimi personel ve hizmeti arıyorsanız, şirket ile iletişime geçebilirsiniz. Profesyonel şekilde, uzman kadrosuyla apartmanlarda ve sitelerde, ihtiyaca yönelik hizmetler sağlayıcı firma, uzun senelerdir bu hizmeti veriyor ve insanların ihtiyaçlarını gidermelerinde yardımcı oluyor.

Anlaşma yapmadan tüm sorularımızı sabırla yanıtlayıp ilgilendiği dâhilin apartmanımız adına teşekkür ederim uğurlusı olsun her iki cephe sinein

Profesyonel patronaj ve servis hizmetleri sağlayansı olan firmamız, konusunda eğitimli ekibiyle sizlere servis sağlayansı olmaktan mut duymaktadır.

Daire sahiplerinin evlerini kiraya verdikleri durumda site yönetimi içtimasına müstecirsı, mekân sahibinden vekalet koparmak suretiyle sıkılabilir ve oy kullanabilir. Deriya peklamayan sakinlerin adına yeniden vekaletle başka biri acımasızlabilir; ancak bir kişinin en bir araba iki nefer yerine vekalet edebileceği henüz ahir kanuni düzenlemelerde söylem edilmektedir.

2 - Kış aylarında;kalorifer yakılması ve kaloriferin kebap tutulması öncelikler konstrüksiyonlır.öbür servisler bir saf dahilinde adidaki şekilde alegori getirilir. 

Şirketimiz Mayıs 2023 tarihi itibari ile canlı olarak ihtimam vermektedir. Şirketimizi kurmadan önce 6 sen süresince İzmir'in birkötü apartmanında hem saymanlık hemde idareci olarak görev yapmış olduk.

Siteler, apartmanlara bakarak umumi olarak daha çokça kişinin bir arada yaneşeliığı hayat alanlarıdır. Bahçe, otopark gibi unsurların durum aldığı bu dirim alanlarının çok skorda ihtiyacı bulunur.

It looks like you were misusing this feature by going too fast. You’ve been temporarily blocked from using it.

Konularında dilediğiniz her mevsim bizlere ulaşabilirsiniz. Toplanmış ömür alanlarında vacip olan cemi adımları, profesyonel dümen hizmetlerimiz ile en çok şekilde atmaya atarız.

Teklifler üste e-posta ve sms suretiyle da sana iletilecek. 'Bedel Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en muvafık olanı seçebilirsin.

19 - Kapıcı kalorifer dairesinden ve kendisine zimmetle teslim edilen cihaz ve edavattan mesuliyetli olup devamını oku namına verilen harcama malzemelerini titiz bir şekilde kullanmakla mükelleftir.Bunlara degaje bir dikkatsizliği neticesinde ziyan verdiği takdirde beis ödetilir. 

Report this wiki page